Spaldin

Cool Memory

SClimatic Cool Memory és un sistema de descans que ha estat dissenyat per poder oferir les qualitats de la línia, a través de materials viscoelàstics d'última generació a base d'olis vegetals naturals.

Amb major transpirabilitat i sensibilitat a la pressió que altres escumes de la seva categoria, s'emmotlla millor al cos humà, oferint-li un descans superior a l'ofert fins al moment, per aquest tipus de materials.

Sclimatic, ha aconseguit generar uns sistemes de descans que permeten gràcies a la seva construcció, generar corrents d'aire fresc aprofitant la pressió que exercim sobre el matalàs o el coixí. Aquest moviment d'aire permet la correcta regulació tèrmica del nostre cos, evitant el seu escalfament i afavorint la seva correcta circulació sanguínia i per tant, la recuperació i regeneració de la mateixa.

L'esmentada circulació d'aire, unida a la capa Fresh Foam amb el gel al seu interior que incorporen els productes de la línia, fan que aquests matalassos destaquin en gran mesura per la seva frescor.