Emma Original: el matalàs més venut online d'Europa

El matalàs Emma Original et porta el darrer en innovació alemanya per oferir-te un descans òptim. Els seus 25 cm de gruix i 3 escumes d'alta densitat us proporcionaran una comoditat única perquè despertis el millor de tu cada matí. Per alguna cosa és el matalàs més premiat d'Europa. Què esperes per provar-ho?


Emma Hybrid Premium: El millor matalàs per el teu descans

El matalàs Emma Hybrid Premium ha arribat per donar-te el descans que et mereixes. La seva combinació de les nostres innovadores capes d'escuma viscoelàstica amb molls ensacats et proporcionaran encara més comoditat perquè milloris el teu descans i despertis el millor de tu cada matí. Què esperes per provar-ho?


Emma One: el teu matalàs Emma al millor preu

Amb el matalàs Emma One, gaudeix de la comoditat Emma a un preu imbatible. La combinació de les tres capes d'escuma suma 18 cm de gruix i us ofereix un suport ferm en qualsevol posició en dormir. El matalàs Emma One s'adapta al teu cos i al teu pressupost.


Coixí visc Original: suport cervical òptim

Si busques un coixí que t'ofereixi un suport cervical òptim en descansar, el nostre coixí viscoelàstic original és perfecte per a tu. Amb 3 capes d'escuma extraïbles, s'ajusta fàcilment a l'alçada i la fermesa desitjades. Intercanvia i ajusta les capes d'escuma per descobrir la millor combinació per a tu. Ofereix la màxima comoditat i el suport cervical ideal per a totes les posicions al dormir!


Pack Canapé + Accesoris GRATIS

Qué inclueix el Pack Emma?