Relax

Sensac

MOLL INSAC + VISCO ADAPT a insac-standard

Sistema: INSAC STANDARD. 3 ZONES a Carcassa de molles ensacades que combina en 3 zones , diferents quantitats de molls (més a la zona reforçada). Gràcies a més de 600 molls a mesura 150 × 190 cm, és molt confortable, no transmet el moviment de la parella i proporciona un descans individual.

- Extres protecció / confort: BOX TECNOCEL HD / TECNOCEL HD a Reforçat i més estable a l'interior. Major superfície útil del matalàs. Evita possibles trencaments. Amb suport antivibratori, aïllament tèrmic i insonoritzat.

-Components interiors : encoixinat amb VISCO / FIBRA / TECNOCEL AIR PLUS a Reacciona a la calor del cos sent altament adaptable amb canals de ventilació interior.

-Teixit Stretch / Tractament Hygienic / Certificat Oeko tex a Suau al tacte , elàstic i transpirable. Tractament antibactericida i antifongs. Exempt de Susta ncies nocives en la seva elaboració.

-Altres extres: AERACIÓ I VOLTEIG a Teixit lateral de punt tridimensional per facilitar la ventilació interior del matalàs i nanses per a voltejar-se fàcilment.

-Construcció: Closed tancat Individual (CCI). Unió dels components proporcionant un confort extraordinari i un tancament molt segur i durador. Molt estètic.

-Altura del matalàs: 30 cm (± 1 cm).